tirsdag 27. juli 2010

Elle og Iver



I dag kom skjønne Elle og Iver innom sammen med mammaen. Vi storkoset oss på studio lenge lenge. Det var kjempe kos å få fotografere de. Håper jeg får fotografere dem flere ganger når vi møtes ved senere ferier og det.
Har ikke fått tid til å redigere så mange bilder av dem så det kommer flere senere. Har holdt visning og vært med på to fotograferinger i dag. Den ene var i Steinlandsfjorden, heldigvis var det ikke så kaldt i dag. Så nå er jeg ferdig på jobb og tar kvell.

2 kommentarer:

  1. Nydlige unger, å den gjeipen da! Du er kjempe flink Rigmor, det er ikke alle som klarer å fange øyeblikket - å det er nettopp det fotografering handler om. Det er bare så "KÆLTÅKA" bra! (som Tante Monica sier)

    SvarSlett
  2. Takk takk :) Hehe.. ja, d e nå av d viktigste me hele fotograferinga syns nu æ å. han Iver va bare helskjønn på den fotograferinga så d va ikje så vanskeli :P

    SvarSlett

For å kommentere;
Skriv ønsket tekst, sett boksen der hvor du skal velge "kommenter som" på "Navn/nettadresse" og skriv inn navnet ditt. Nettadresse er ikke nødvendig. Trykk "Fortsett" og deretter "Legg inn kommentar".